Doživljenjska garancija kakovosti izdelave*

Doživljenjska garancija kakovosti izdelave

Parni kotel iz legiranega jekla, vgrajen ventilator za hlajenje elektronike in grelec ter plovec s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna: ni čudno, da Thermostar sistem na suho paro zagotavljajo zelo dolgo življenjsko dobo. V kolikor pa bi bilo kljub vsemu potrebno popravilo, pa vas garancija ščiti pred dodatnimi stroški – in to vse življenje!*

Vaša garancija: ne glede na to, kako visoki so dejansko stroši popravila – zanj boste plačali največ 10 % trenutne prodajne cene vašega izdelka!**.

To pomeni, da nikoli več ne potrebujete drugega parnega čistilca ter s tem sebi in okolju privarčujete drago kopičenje dodatnih naprav. Poleg tega lahko s Thermostar parnim čistilcem čistite izključno z vročo vodo – brez uporabe dodatnih čistilnih sredstev oz. kemikalij – in tako pomembno prispevate k ohranitvi našega okolja.

  • Najboljša evropska kakovost izdelka za dolgotrajno življenjsko dobo
  • Okolju prijazno: čiščenje brez čistilnih sredstev oz. kemikalij

Več informacij o Thermostar doživljenjski garanciji je na voljo neposredno pri pooblaščenih Thermostar prodajalcih, lahko pa nam pišete na elektronski naslov office@thermostar-slovenia.com.

 

 

 

*Kot doživljenjska garancija se pojmuje garancija, ki traja za obdobje 30 let.

**Zahtevek iz naslova garancije se mora reševati za vsak škodni primer posebej. Tako nobeno popravilo vaše naprave ne stane več kot 10 % aktualne prodajne cene izdelka (v trenutku popravila) s pribitkom stroškov pošiljanja.