Likalna miza

Idealna kombinacija k parnemu likalniku.

 

Dodatno dobavljiva likalna miza Thermostar. Likajte s potrebno paro in najmodernejšim udobjem! Olajšajte si delo in prihranite svoj čas za gospodinjska opravila.

Dodatne informacije

Likanje: vaše obleke lahko zlikate v le nekaj minutah. Kos oblačila se z likalnikom le rahlo dotaknete. Tlačna para zgladi vlakna tkanine in gube izginejo. Vaše hlače, obleke, krila, večerne obleke izgledajo ponovno kot nove. Kemično čiščenje je tako odveč.

  • Bombaž: navlažitev in škropljenje sta nepotrebna. Kavbojke, kuhinjske krpe, brisače, srajce itd. se likajo s pomočjo tlačne pare povsem brez napora. Za obojestransko likanje več plasti tkanine zadostuje že, da greste z likalnikom enkrat po površini tkanine.
  • Občutljivo laneno blago : tudi pri lanu navlažitev in škropljenje nista potrebna. Zadostuje že, da greste z likalnikom enkrat po površini tkanine!
  • Volnen pulover: dosegli boste osupljive rezultate! Likajte z nekaj centimetri odmika preko tkanine. Namesto, da bi ga pomečkali, pulover dobi volumen. Vaš pulover izgleda kot nov.
  • Svila: svilene tkanine so udobne za nošenje, vendar se jih težko lika. Brez težav za likalnik Thermostar: para ustvari dovolj vlage, mokro likanje je nepotrebno in material dobi posebno trdnost.

« nazaj