Izdelki za življenje

Nikoli več drugega parnega čistilca

Pameten nakup – Sistemi na suho paro: Nikoli več ne boste potrebovali drugega parnega čistilca in lahko tako prihranili veliko denarja! Kajti – vseeno ali Classic,Avantgarde ali Professional – parni čistilci na suho paro Thermostar so izdelki za vse življenje:

  • Kotel iz nerjavečega jekla
  • vgrajen ventilator za hlajenje elektronike
  • grelnik s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (raztezanje zaradi porasta temperature vodi do odpadanja oblog vodnega kamna)
  • električno-mehanski plovec s funkcijo samodejnega odstranjevanja vodnega kamna (s tehnologijo True Temp, ki zagotavlja neprekinjeno visoko temperaturo pare)

 

Thermostar je parni čistilec na suho paro, ki razpolaga s tehniko profesionalnih naprav in se zaradi kompaktne velikosti lahko uporablja tudi v gospodinjstvu. V kolikor bi bilo, neglede na to, po koliko letih, potrebno popravilo, vas garancija ščiti pred stroški ponovnega nakupa nove naprave – in to vse življenje!

Iz ljubezni do okolja …

Z nakupom sistema na suho paro Thermostar pa lahko dragoceno pripomorete k varovanju okolja. Kajti Thermostar pomeni: Le enkrat kupiti, le enkrat zavreči! Higienična čistoča brez čistilnih sredstev in kemikalij!